Bønn og forbønn

Her kan du skrive inn bønneemner du har. Kanskje synes du noe er vanskelig å be for selv. Da vil vi gjerne være med deg i bønnen.

Kanskje er du et sted i livet hvor du føler deg hjelpeløs, eller kanskje er du glad. Uansett hva som skjer i livet og hvordan du føler deg tar Gud imot dine tanker og bønner. Du kan be alene og du kan be sammen med andre. Noen ganger det også veldig godt å bli bedt for og slippe å be selv.

Sandnes Frikirke har flere som ber for andre. Vil du møte noen for samtale og/eller bønn kan du kontakte oss på telefon/epost eller sende inn dette skjemaet.

Du kan også få hjelp i bønn ved å sende inn skjemaet under. Du kan velge om du skriver navn eller sender anonymt.

Vi vil gjerne også høre om du har opplevd bønnesvar. Da kan du bruke det samme skjemaet. 

Personvern:
Dette skjemaet går direkte til bønneleder, og som deretter behandler det og sender det ut på sms til deltakere i bønneringen vår. Ønsker du det, blir også bønneemnet lest opp og bedt for på våre gudstjenester. Vi anbefaler ikke å sende inn sensitive opplysninger, fordi skjemaet sender epost til mottaker. Ønsker du å formidle sensitive opplysninger, anbefaler vi at du ringer eller sender det pr post. Mottar vi sensitive opplysninger vil vi behandle det som står, og deretter slette dette.

Bønneemner
Powered by Cornerstone