Om oss

Sandnes Frikirke ble stiftet i 1992 av Jon Arne Nygård, med flere. Den startet ut i fra Riska Frikirke. Nå er vi en spennende menighet som ønsker å bety en forskjell for byen vår i Sandnes. Noe av det som kjennetegner oss er at vi ønsker å være lavterskel, og åpen for alle. Et eksempel på det er kirkekaffen vår, hvor vi har allergivennlig mat, slik at alle kan få noe å spise.
Håper du vil stikke innom og bli en del av fellesskapet! Vi har gudstjeneste annenhver søndag, og forskjellige grupper

Her kan du lese mer om:
- Hva vi drømmer om
- Ledelsen i menigheten
- Historien vår
- Om Frikirken generelt

Ønsker du å ta kontakt med oss, er du hjertelig velkommen til det!

Hvor er vi?
Vi holder nå til i bedehuset Betel på Hana i Sandnes. Du får det på høyre hånd når du kjører opp Skippergata, fra Sandnes sentrum. Besøksadressen vår er Skippergata 67. 4327 Sandnes. Postadressen finner du her.

Vis større kart