Den store dagen

Konfirmasjon er en dag som er verd å feire, og som er utrolig viktig! En ting er at du som er konfirmant snart blir voksen, og skal ta selvstendige valg, og får gaver en stor fest. En annen ting er at i løpet av det året du går til konfirmasjonsundervisning, har du mulighet til å bli bedre kjent med Gud. Det tror vi er noe som er veldig verdifullt, og som du kan ta med deg resten av livet!

I Sandnes har vi samarbeid med Klepp og Bryne Frikirke om konfirmasjonen. Det vil si at konfirmasjonsundervisningen foregår i Klepp, og at det er mange konfirmanter der. De som har vært konfirmanter før hos oss, har virkelig likt dette opplegget. Der er det vektlagt nærhet mellom konfirmanter og ledere, og undervisningen er basert på ungdomsalpha. Der er det også flere egne sosiale samlinger i stedenfor undervisning. Du kan lese mer om dette på Klepp Frikirke sine hjemmesider. Vi i Sandnes er også inne og bidrar, og det er veldig kjekt!

Noe du lurer på om konfirmasjon?

Du er hjertlig velkommen til å ta kontakt med oss!