Bryllup

Bryllup er uten tvil en av de store øyeblikkene i livet. To mennesker skal love å elske og ære hverandre, og leve trofast hos hverandre i gode og onde dager, inntil døden skiller dem. Dette skjer gjerne foran en fullsatt kirke med mange kjente og kjære som er skuelystne.

En sånn dag endrer livet, hvor vi skal love hverandre troskap, foran Gud. Vi tror at det er så viktig å både ha Gud med i ekteskapet og gjøre dette i et fellesskap, hvor vi kan hjelpe og støtte hverandre, både den dagen, og i fellesskapet i menigheten i alle dagene som kommer.

Derfor har Sandnes Frikirke også mulighet til å vie. Er dere interessert i det, ta kontakt med oss, og så kan vi ha en samtale rundt det! Vi gleder oss over det!