Grupper

Smågrupper er en viktig del av Sandnes Frikirke, og det har det vært helt siden starten.
Smågruppene består av 5-12 mennesker som møtes hjemme hos folk en gang i uka eller hver 14. dag.  Der kan vi dele med hverandre litt om hvordan livet er, hjelpe hverandre, og be for hverandre om ønskelig. Det skaper tilhørighet, og gjør det lettere å kunne backe hverandre opp. Gruppene er også en fin anledning til å utvikle oss mer som kristne, fordi vi deler Guds ord på disse samlingene.
Vi har i dag både husfellesskap og egne manns/damegrupper. Vi tror ikke det er mulig å leve alene som kristen, og nettopp derfor er det viktig å tilhøre et fellesskap der vi kan heie på hverandre og løfte hverandre frem!

I tillegg til grupper for voksne, har vi også startet opp huskirken for ungdom. Vi anbefaler at alle som vil ha tilhørighet til menigheten også blir med i en slik mindre gruppe.

Ønsker du å være med i en gruppe, ta kontakt med oss!