Bønn

Ufattelige ting skjer når vi ber. Kanskje er du et sted i livet hvor du føler deg hjelpeløs, og utilstrekkelig, eller kanskje er du et sted hvor du er glad. Uansett hvor vi er i livet, og hva vi kjenner på, gir Gud oss mulighet til å be. Vi kan be alene, og vi kan be sammen med noen. Noen ganger det også veldig godt å bli bedt for.

Sandnes Frikirke har to tilbud til deg som kjenner at du vil bli bedt for:
På gudstjenestene våre ønsker vi å legge til rette for forbønn etter
gudstjenesten, og du kan da enten gå frem til forbederne, eller ta tak i noen av lederne i menigheten. Det er også mulighet for å skrive bønnelapper på gudstjenesten.
Ønsker du å melde inn bønneemner på andre tidspunkt, har vi en bønnetjeneste her på nettsiden, hvor du kan sende inn bønneemner. Opplever du behov for å snakke med noen, kan du ta
kontakt med oss.

Vi vil gjerne også høre om du har opplevd bønnesvar, eller du har noe annet du er takknemlig for! Da kan du bruke det nederste skjemaet.

Send inn bønneemne

Her kan du skrive inn bønneemner du har. Kanskje synes du noe er vanskelig å be for selv. Da vil vi gjerne be for det du tenker på. Du kan også be selv når du skriver inn bønneemnet ditt her.

Personvern:
Dette skjemaet går direkte til bønneleder, og som deretter behandler det og sender det ut på sms til deltakere i bønneringen vår. Ønsker du det, blir også bønneemnet lest opp og bedt for på våre gudstjenester. Vi anbefaler ikke å sende inn sensitive opplysninger, fordi skjemaet sender epost til mottaker. Ønsker du å formidle sensitive opplysninger, anbefaler vi at du ringer eller sender det pr post. Mottar vi sensitive opplysninger vil vi behandle det som står, og deretter slette dette.

*Nødvendig

Send inn bønnesvar/takkeemner/vitnesbyrd/gode historier!

Hvis du opplever at du har fått bønnesvar for noe som du, vi eller andre har bedt for, vil vi gjerne høre det! Det gleder vi oss over!
*Nødvendig